Despre Sabit

S.C. SABIT NETWORKS S.R.L

Cod de inregistrare fiscala: RO30707934 
Numar de inregistrare
la Registrul Comertului:
J40/10984/2012 
Sediul social: Strada Smaranda Braescu
Nr.37, Sector 1, Bucuresti
Punct de lucru: Str Ceaikovski Piotr Ilici, nr. 13,
ap. 1,  Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Capital Social: 200 RON
Banca: Raiffeisen Bank Sucursala Baneasa
Cont: RO62 RZBR 0000 0600 1517 9874
Telefon: 021.232.2077
Fax: 021.895.9191
E-mail: office@sabit.ro

Suntem una dintre cele mai mari societati de intermediere pentru import si export din si cu Coreea de Sud cu birouri in Romania. Lucram cu concernele industriale si marii producatori , iar expertii nostri ofera acces imediat la cei mai buni fabricanti, selectionati in primul rand dupa calitatea produselor, seriozitatea in executarea unei comenzi si nu in ultimul rand cu preturi minime, competitive.

Firma noastra ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative pentru importuri en gross de: otel, textile, produse de igiena corporala si cosmetice, articole de imbracaminte& accesorii, ambalaje din material plastic, obiecte sanitare si multe alte produse la cele mai inalte standarde, produse exclusive in Coreea de Sud.

Expertii nostri comerciali au experienta necesara pentru a localiza in cel mai scurt timp produsele pe care orice intreprinzator in domeniul prelucrarii otelului, confectionarilor textile, distributiei de imbracaminte& accesorii si distibutiei de obiecte sanitare si le doreste.
Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa alegeti! Pentru restul garantam noi.

Calitatea este principala conditie a produselor pe care le livram. Lucram cu companiile producatoare coreene care au in dotare doar echipmente moderne si proceduri de control al calitatii marfii similar celor europene; cu certificari ISO recunoscute la nivel european.

Nu este nevoie de calatorii repetate, nu este nevoie sa va aglomerati agenda pentru a obtine marfa dorita, exact asa cum aveti nevoie, exact asa cum ati comandat. Nu pierdeti timpul nici pe internet, nici in gasirea companiei producatoare potrivite pentru afacerile dumneavoastra. Experienta de peste 20 de ani a echipei noastre in comert va ajuta sa evitati greselile atat de scump platite, facute de catre alti comercianti aflati pentru prima oara fata in fata cu piata coreeana.

Ce poate face SABIT pentru dumneavoastra sau pentru  afacerea dvs.:
1. Necogiem cele mai competitive preturi.  Angajatii nostri cu studii de comert exterior negociaza preturile minime, direct cu fabricantii.
2. Lucram direct cu producatorii cei mai propice cererilor dumneavoastra. Noi lucram cu producatorii care dispun de ultima generatie de linii de fabricatie si pot garanta un control de calitate similar celui din UE.
3. Relatiile noastre. In cultura asiatica " pe cine cunosti " determina de cele mai multe ori succesul sau esecul in comert . Noi am lucrat la aceste contacte de ani de zile si ne-am remarcat prin implementarea si dezvoltarea relatiilor de seriozitate si sinceritate atat cu fabricatii cat si cu furnizorii.
4. Viteza . Angajatii nostri va pot gasi fabricantii doriti in cateva zile pe cand accesand internetul sau chiar participand la targurile de produse ar dura saptamani intregi sau chiar luni de zile.
5. Experienta. Experienta noastra insemna, preturi minime, viteza in executie si livrare plus calitatea dorita.
6. Transport direct la depozit. Noi va putem garantam transportul de marfuri de la usa fabricii din Coreea la depozitul dumneavoastra.

Construit pe OpenCart
SaBit © 2021